شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

سازمان صهیونیستی به دنبال توقیف دارایی‌های ایران در «اینستکس»

یک سازمان صهیونیستی قصد دارد با تنظیم شکایتی علیه ساز و کار «اینستکس» دارایی‌های ایران را توقیف کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، یک سازمان صهیونیستی با تنظیم یک شکایت حقوقی قصد دارد در فعالیت ساز و کار موسوم به «اینستکس» که کشورهای اروپایی مدعی هستند برای تسهیل تجارت با ایران راه‌اندازی شده اخلال ایجاد کند.

 

روزنامه صهیونیستی «اسرائیل‌هیوم» دوشنبه گزارش داد «مرکز حقوقی شورات هادین» که مأموریتش را وکالت پرونده‌های مربوط به «قربانیان تروریسم» اعلام کرده قصد دارد با اقامه دعوا علیه «اینستکس» به نیابت از چند خانواده، دارایی‌های ایران در این کانال را توقیف کند.

 

اینستکس سرواژه‌ای است که از قرار گرفتن حروف ابتدایی عبارت «Instrument in Support of Trade Exchange» به معنای «ابزاری برای حمایت از مبادلات تجاری» تشکیل شده است. سه کشور اروپایی طرف برجام از ۱۱ بهمن‌ماه سال گذشته این ساز و کار را با هدف ادعایی تسهیل مبادلات تجاری با ایران راه‌اندازی کرده‌اند.

 

شاکیان، خانواده‌های اسرائیلی و آمریکایی هستند که بر پایه‌های ادعاهای رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا مدعی هستند بستگان آنها در حملاتی طراحی‌شده توسط سازمان‌ها و گروه‌های وابسته به ایران کشته شده‌اند.

 

دادگاه‌های فدرال آمریکا قبلاً با صدور احکامی علیه جمهوری اسلامی ایران خواستار پرداخت صدها میلیون دلار غرامت به این خانواده‌ها از محل دارایی‌های ایران شده‌اند.

 

رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند این خانواده‌ها دوشنبه با تنظیم شکایتی بی‌سابقه در دادگاهی در فرانسه خواستار آن خواهند شد که تمامی پول، نفت یا دیگر اقلام متعلق به ایران که از کانال اینستکس عبور می‌کند به عنوان غرامت به آنها پرداخت شود.

 

تلاش‌های سازمان صهیونیستی در حالی صورت گرفته که دادگاهی در لوکزامبورگ فروردین‌ماه امسال تلاش‌ دادگاه‌های آمریکا برای توقیف و مصادره ۱.۶۸ میلیارد دلار از دارایی‌های جمهوری اسلامی ایران در لوگزامبورک جهت پرداخت غرامت به کسانی که اصطلاحاً «قربانیان تروریسم ایران» خوانده می‌شوند را مغایر قوانین بین‌المللی خوانده و آن را رد کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار